Infraroodverwarming

Bij renovatieprojecten in het verleden kregen we van klanten vaak de vraag hoe ze hun gerenoveerde woning energiezuinig zouden kunnen verwarmen. Omdat deze vraag zich steeds vaker stelde, besloten we om voortaan ook infraroodverwarming aan te bieden.

Als erkend dealer van de merken FIRST, Sunjoy en JH Heater bieden wij u het hele gamma van infraroodverwarming voor binnen en voor buiten (terrasverwarming) aan.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze manier van verwarmen.


Energiezuinig - Gezond - Perfect thermisch comfort

Infraroodverwarming brengt letterlijk de zon in huis. De stralen verwarmen immers in de eerste plaats alle materialen in de ruimte: muren, plafond, vloer, meubelen en het lichaam. Deze geven op hun beurt hun warmte af. Hierdoor ontstaat een perfect thermisch comfort, wat met klassieke convectiewarmte niet bereikt kan worden.

Stralingswarmte is bovendien een gezonde manier van verwarmen gezien er geen luchtverplaatsing of verbranding plaatsvindt. Net zoals de bekende infrarood cabines, heeft ook infraroodverwarming een therapeutische en helende werking op het lichaam.

En zeker niet onbelangrijk: infraroodverwarming is zo'n 35% energiezuiniger dan klassieke verwarmingssystemen en vergt geen onderhoud.

Voor de aansluiting volstaat een stopcontact of rechtstreekse aansluiting op de kring van de stopcontacten. De draadloze thermostaat die u er in optie kunt bijnemen, kan wel tot 10 panelen tegelijk bedienen. Daarom ook ideaal voor grote ruimtes.

De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Voor een overzicht: bekijk onze productenpagina.


Wilt u meer weten over onze infraroodverwarmingen? Vraag dan hier informatie of een prijsofferte aan


Prijsofferte aanvragen