Over ons

Homelior, een familiebedrijf met een goede mix van jong talent en ervaren krachten.

Sinds 2009 zet Homelior zich als renovatiecoördinator in om renovatieprojecten van particulieren en bedrijven in goede banen te leiden: van het eerste contact tot oplevering van de werken. Een duidelijke communicatie en een degelijke opvolging staan hierbij centraal.

Onze kernwaarden: transparantie, duidelijke communicatie, kwaliteit en vertrouwen.

Lieven def zonder achtergrond

Lieven Van Hoeck (zaakvoerder – renovatiecoördinator)

Richtte 10 jaar geleden Homelior op om klanten naar hun droomwoning te begeleiden. Vele honderden werven later brengt hij met een uitgekiende coördinatie en planning dagelijks elke werf tot een goed einde.

Megan def

Megan Van Hoeck (interieurarchitect – renovatiecoördinator)

Als ‘dochter van’ is ze 5 jaar geleden als vanzelf in de renovatiesector gerold en coördineert ze renovatieprojecten van A tot Z. Als interieurarchitect werkt ze bovendien een totaalconcept voor uw interieur uit. Zo kunt u, de klant, alvast zorgeloos beginnen dromen van het eindresultaat.

Ben

Ben Coecke (renovatiecoördinator)

Zijn jarenlange ervaring in de bouwsector combineert Ben met een goede portie organisatorische skills. Die wendt hij aan in zijn functie van Renovatiecoördinator bij Homelior. Hij staat dagelijks in voor de coördinatie van verschillende renovatieprojecten, voor zowel B2B- als B2C-klanten.

Vacature 300x184

Jij? (vacature)

Een expert in renoveren, een kei in organiseren, een saleskampioen of een ongelooflijke duizendpoot? Ben jij ervan overtuigd dat je een waardevolle aanvulling bent voor ons Homelior-team? Neem dan snel contact met ons op, vertel ons waarom jij de geknipte toevoeging bent aan ons team en we nodigen je graag uit om kennis te maken!

Check de openstaande vacatures op onze jobspagina of stuur een spontane sollicitatie met CV en motivatie naar jobs@homelior.be. We nemen spoedig contact met je op.