Homelior blogt!

Alles over verbouwen, renoveren & interieur.
Praktische tips, nuttige weetjes en handige to do-lijstjes voor je verbouwing.

4 Hout

6x inspiratie voor je gevel


Don’t judge a book by its cover” is een algemeen bekend gezegde. Voor je woning gaat dit echter niet op. De gevel is het visitekaartje van je woning en verdient daarom de nodige aandacht. Welke stijl spreekt je aan? Welke materialen zijn goed te onderhouden en bovendien duurzaam? En wat zijn de isolatiemogelijkheden? We doorlopen graag met jou enkele mogelijke gevelstijlen.

Meer lezen
10014782 1598518833747602 7519405958739136551 o

In 6 stappen naar je droombadkamer


Kan je badkamer wel een facelift gebruiken, maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen?
Homelior brengt je in 6 stappen en een handvol tips naar de badkamer van je dromen!

Meer lezen
Kind verbouwen

Renoveren met kinderen. Zo pak je het aan.


Is je woning aan een opfrissingsbeurt toe? Of heb je met het gezin net die droomwoning aangekocht, maar komt er nog wat werk bij kijken? Allemaal leuke vooruitzichten, maar hoe houd je het leefbaar met kinderen? Met deze tips wordt renoveren met kinderen kinderspel.

Meer lezen
1 Ronde vormen

Dit zijn de interieurtrends van najaar 2019


Toe aan een nieuw interieur? Staat er een renovatie gepland? Laat je dan alvast inspireren door de interieurtrends van het najaar van 2019.

Meer lezen
Mijn BEN Ovatie PERSBEELD rgb

Benoveren doe je zo


Benoveren… Nee, je leest hier geen kanjer van een schrijffout. BENOveren is het nieuwe renoveren. BENOveren = BEter reNOveren.

Meer lezen
Stress

8 tips voor een stressloze verbouwing


Je heb net een woning gekocht en droomt ervan deze volledig naar eigen smaak te renoveren: een moderne badkamer, grote ramen met zicht op de tuin of misschien zelfs een speelzolder voor de kinderen. Begin alvast reikhalzend uit te kijken naar je nieuwe woonst en geef stress, wat jammer genoeg vaak op de loer ligt bij renoveren, geen kans met onze 8 tips voor een stressloze verbouwing!

Meer lezen